søndag 5. mai 2013

Litt katteoppdatering

Dagene flyr av gårde og plutselig så er enda en helg over,dagene går i fotballtrening,fotballkamper og karatetrening og graderinger.
og tiden til overs går til å prøve å holde huset sånn noenlunde i orden innimellom migrenen som har slått meg ut de siste 2 ukene.Dritt altså.

Men over til noe annet,som mange har fått med seg ,så har vi hatt en katt mot våres vilje og som etter hvert fikk kattunger.

Det så veldig mørkt ut en stund både for kattemor og katteunger,siden ingen eide kattemor eller var interessert i å ha henne eller kattungene,vi hadde til og med avtalt med veterinær om å komme innom med de for å avlive dem,men av og til så dukker det opp små mirakler når man minst venter dem.

Og det gjorde det 1 mai,da var det en bonde på kyllingstad,ikke så langt fra her vi bor,som sa at han trengte noen flere katter,han slett med masse mus,og han ville ha de alle sammen til og med kattemor.

Du kan tenke deg jubelen fra barnemunn,da de fikk denne beskjeden at det var noen som ville ha katteungene og til og med kattemoren.så hun slapp å bli avlivet.

Vi satte oss i bilen og kjørte og leverte dem,som min sønn sa"mamma,nå har de kommet til himmelen,bare her nede på jorden,tenk å få bo på en bonde gård,med mange andre dyr og stor plass og leke,det kunne ikke blitt bedre,og gratis mat ,servert ute,nesten som fast food,ææææhh kan vi dra på macdonalds"hehe grei sammenligning det.

Og vi kunne komme på besøk så ofte vi ville og besøke kattene.Tror ikke det blir på en stund,var en i familien som ikke surmulte lengre.pga kattene.hehe.ungene ville dra på besøk dagen etter på,men glemte det visst.

 
 
Så det ble heldigvis en lykkeligslutt for oss alle,selv om det var store diskusjoner ute på bondegården om vi skulle beholde kattene og kvitte oss med pappa heller,hehe.

Ha en strålende kommende uke
klem Hege

5 kommentarer:

 1. Så herlig, beste løsningen dette:)
  Sånn jeg hadde det da vi omplasserte kaninå vår, og den kom og verkligen til "heaven"!
  Nå nøyer eg meg med galne ongar og hybelkaniner..

  SvarSlett
 2. Åh så herlig at det gikk bra :)

  Happy fredag, søte du!
  Denne helgen skal jeg ta vare på mann og hund og bare nyyte!
  klemklem

  SvarSlett
 3. Så utrolig flax! Fint at det ble happy ending:) jeg har lagt meg til som følger:) vi møtes på bloggtreffet:)

  SvarSlett
 4. Ikke lenge til vi sees nÅ!

  Smil og klem
  -Maia

  SvarSlett
 5. Jammen så bra at dåke ikkje satte av pappa heller :) Eg elsker historier som ender godt! Dåke er jammen gode som holdt ut så lenge.

  No nærmer det seg jammen bloggtreff igjen ja, eg kjenner egentlig kun på at eg gleder meg, no har eg vore med så mange gonger. Flott at du trosser sjukdom og kjem på treffet, me har godt av slik input, få le mykje og kosa oss i lag.

  God helg!

  Klem Eli

  SvarSlett

Jeg blir så veldig glad for alle hyggelige kommentarer.
Takk for at Dere Besøker bloggen min.