søndag 13. mai 2012

gi meg blomster.

En av tingene jeg liker godt her i verden er blomster,jeg kunne ha hatt blomster ståene både inne og ute,ialle farger og fasonger og lukter,trengte egentlig ikke hatt møbler


for da hadde jeg hatt plass til flere,men siden mannen er allergisk mot alt mulig,blir det for det meste grønne planter inne,men av og til kommer det flotte blomster inn,eller ikke bare av og til,hver fredag får jeg som regel en blomsterbukket av mannen.


unntaket er når det lukter mye og pollen sesongen er igang,da er det ikke så mange friske blomster buketer inne,men da prøver jeg å pynte opp ute.


I år er hagen i veldig dårlig forfatning,så her kommer det heller ikke så mange blomster i år


men,men,jeg kan i allefall kose meg ved å se på gamle bilder av blomstene og gå innom blomster butikker og plantasjen for å se og lukte og planlegge hvordan jeg skal få orden i hagen


og kanskje kurere mannen så jeg  kan ha flere blomster inne,hehe.


Men nå skal jeg snart legge meg etter en lang uke med ut og inn av sykhuset,og noen dager med baking,og barneselskaper i dag og familieselskap imorgen,er det greitt å bare slappe av.

 Men før jeg legger meg skal jeg ta en surfe tur rundt her i blogglandia,har blitt litt liten tid til det denne uken,trenger litt inspirasjon og ideer,både til det en og det andre.

Ha en flott natt/dag.

klemmer hege


1 kommentar:

  1. Ja her var det mange flotte blomster og skjønne farger.Takk for en koslig dag. Klem.

    SvarSlett

Jeg blir så veldig glad for alle hyggelige kommentarer.
Takk for at Dere Besøker bloggen min.