tirsdag 15. mai 2012

allerede 10 år

Tenk at min eldste datter er blitt 10år,hvor fort disse årene har gått.

Helgen har blitt brukt til å feire barneselskaper og familieselskaper.og hun elsker det,hun skulle bare ønsket at vi var en større familie så vi kunne hatt større selskap og flere selskaper.Det er kjempe kjekt å lage til ,til selskap,planlegge ,bake,til og med ryddingen føre selskapet,da blir hele huset vasket,selv om jeg tror ikke det hadde vært nødvendig for det er jo bare,kjøkken ,stuen,gangen og badet som blir sett og brukt.


Det som er litt vanskelig å finne på er hva man skal bake og hvor mange kaker man skal bake,og siden vi har mange med allergi i familien,så blir det kaker både for den ene og den andre,for alle må jo få anledningen tl å kose seg i selskap.


og i barneselskapet malte de på lerret ,kommer tilbake til det senere,mange flotte bilder.

Neste store selskap som må planlegges er vårs 20 årsbryllupsdag som er i august. og 4 årsdag i september.Gleder meg allerede

Ha en flott dag videre.

klemmer hege

1 kommentar:

  1. hei Ja her var det mye godt.Tiden flyr så alt for fort,så man må glede seg over det man kan ta med seg av goder, mens barna ennå er i den alderen at de vil gi bort noen klemmer.( fine bilder du har tatt )Ha en fin natt Klem.

    SvarSlett

Jeg blir så veldig glad for alle hyggelige kommentarer.
Takk for at Dere Besøker bloggen min.