lørdag 5. mai 2012

Det er helg

Da var det  helg igjen,denne uken har gått utrolig fort.Russen har inntatt kongeparken og det høres ut som de hadde det kjempe kjekt i går,vi hørte musikken veldig godt siden vi bor så nærme og når en av de som spilte ropte:Har alle det bra.svarte 110000 russ,Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.og det hørtes.
hvis noen gjenkjenner bilde så brukte jeg de i fjor også,det er vel det som kalles gjenbruk,hehe

Min datter på 3 spurte inatt da hun våknet,mamma ska ikke russen nart skru ned lyden,jeg klarer ikke å dømme om kaninen,det er så høy lyd.

Jeg svarte jo da ,de gjør noe det snart,men kl var berre 0115,så de spilt noen timer til,det er godt de koser seg,håper virkelig de får med seg gode minner og opplevelser med seg hjem.

og at været blir litt bedre utover dagen,nå  er det blanding av litt sol og snø og sludd.

Men nå er det snart tid for å kjøre i barneselskap.ha en finfin dag.

klemmer hege

4 kommentarer:

 1. Ja vi også hørte russen godt ,mye fin musikk,men det ble sent føre jeg sovnet,pyt, pytt det er jo russetreff 1 gang i året,så får håpe russen har det kjekt.Ha en fin natt .Snakkes .Klem.

  SvarSlett
 2. Å kjære vene, du har hatt ei høglytt helg forstår eg... Var med jobb til Egersund på fredag, og me møtte enormt med russebilar/bussar som var på veg til Kongeparken. Dei har nok hatt ein kald fornøyelse, får håpa dei hadde ull med seg ;)

  Fortsatt fin-fin søndag. Og tenk så stille og rolig og deilig det vert i kveld når du skal legga deg. Mmmm :)

  Klem Eli

  SvarSlett
 3. Tenker det var lyd på Ålgård i helgen ja ;)
  Så kjekt at du vil være med på bloggtreffet...
  Det er så klart plass til deg også ;)
  Nå er vi 36!
  Blir trangt men pytt, pytt.
  Klem May Helen

  SvarSlett
 4. Håper det går fint med deg og at formen din er bedre. Ja det blir nok mye støy der russen er, dem hadde det vell topp.Jeg har ikke mye hage men det nok mitt ønske en gang. Men uansett så har jeg ikke tid til den heller :-) Du har heklet en god del og flink er du blitt. ønsker deg en fin helg med dine og at sola skinner for deg. Klem

  SvarSlett

Jeg blir så veldig glad for alle hyggelige kommentarer.
Takk for at Dere Besøker bloggen min.