onsdag 8. februar 2012

litt shopping og travle dager.

Plutselig er onsdagen også nesten over,det har vært veldig travelt det siste dagene og ukene,syke barn igjen,2 med kraftig virusinfeksjon,og 1 av de med lungebetennelse samtidig og 1 med høyfeber og bronkitt.hmm.travelt.

Det har vært alt for liten tid til blogging og besøk hos andre bloggere.Det er ikke det at man ikke klarer seg uten,men litt inspirasjon og ideer må man ha.

Men det er ikke bare derfor det har vært travelt,nei jeg har hatt en liten annonse på finn.no  :annonsen her,og det har jammen kommet inn bestillinger,å du og du som jeg har kost meg,finne frem ting og pakket for så å sende av gårde.smiler.

Det vil komme flere varer fremover,vet ikke helt om det blir på samme annonsen, med det ser jeg.

Og inni mellom er det litt lekser,skulle egentlig ha vært masse lekser,men jeg må nok ta ett lite res fremover så jeg er ferdig til tirsdag.

Så har det blitt litt "shopping"jeg vet at jeg har innkjøpsstopp med,det er så kjekt med litt nytt og denne gangen ble det litt nytt til kort og scrapping.hehevintagearkene er på tilbud 15 kr pr stk.me like.hehe


litt knappenåler,får liksom aldri nok av det,kan jo brukes til alt,kort,blomsterbuketter,sømprosjekter.
you name it!

Hehe litt og litt.skulle ønske klokken ikke var så mye,det kribler litt i fingrene etter å sette seg ned og lage noen små ting.hehe.

Ha en god natt.

Klemmer Hege

1 kommentar:

  1. Åååhh så mye kjekt scrappesnop du har kjøpt deg!!
    Kos deg med det, når de små kvikner til etter hvert! :-)

    SvarSlett

Jeg blir så veldig glad for alle hyggelige kommentarer.
Takk for at Dere Besøker bloggen min.