fredag 10. februar 2012

God fredag

Jeg skulle ønske at jeg kunne vært litt flinkere til å holde orden i sakene,men nei da,det slår aldri feil,hvergang jeg begynner på noe,så skal jeg bare,og så ender jeg opp med 100 forskjellige prosjekter på samme bord.

Skal bare,joda kjenner lusa på gangen,skal bare gjøre det slik og det hadde vært kjekt eller o,det må jeg prøve,derfor er mitt bord alltid rotete,skal liksom prøve ut alle forskjellige teknikker på engang og gjerne på samme prosjekt,tørr ikke engang å ta bilde av arbeidsbordet,når den kreative prosessen står på.

Så det får bli litt andre bilder idag,hehe


Nei skulle likt å være strukturert nok til å ha det ryddig rundt meg,det hadde sett så mye finner ut.hmmmmmmmmm.

Men tror ikke det kommer til å skje før jeg får ryddet skikkelig i alt.men det er jo så mye kjekt å gjøre før man må rydde.Er litt like Albert åberg "skal bare"og så gjør man 100 forskjellige ting før man egentlig gjør det man burde ha gjort.

Er det noen andre som har det slik?eller er det bare meg?

Men det er godt å ha planer,da har man liksom et mål,og siden dette året skal være ett år med å pusse opp og rydde har jeg kanskje en ørliten sjanse til å få det slik man ser på tv og hos alle flotte blogger her  inne i blogglandia.

Jeg har lenge prøvd å finne ut hvilke blogg kategori jeg hører til,men det har jeg gitt opp,og fant vel ut at jeg kan like godt starte en egen kategori,hehe,"Fullstendig kreativ kaos blogg stil"hehe jepp da slipper jeg å tenke på at jeg må ha en blogg som enten er bare om interiør eller mat eeeeeller søm/håndarbeid eller kanskje en om familie og masse hverdagsliv,problemet med det var at da må jeg legge ut bilder av familien,noe jeg ikke liker å gjøre og prøver å unngå,men av og til så blir man jo litt fristet,men ,men prøver å unngå slike ting,selv om det dukker opp noen familie ting av og til.

Så ja takk til litt av alt.Tydligvis litt lik ole brumm også,hehe "ja takk,begge deler"hehe


Dagen i dag skulle ha gått med på å vasket,men fant ut at det var mye kjekkere å lese bok men minste jenta,så da får det heller bli litt vasking i helga,selv om jeg liker å ha helgene fri fra vasking og rydding,så ble dagen mye kjekkere en å gå rundt med vaske kluten og jeg fikk sendt av gårde enda flere varer som var bestilt.Me like.

Men nå er det vel egentlig legge tid,men skal bare gjøre noe kreativ først,hehe.

ha en fortsatt flott fredagskveld/natt.
Klemmer hege

2 kommentarer:

 1. He he, det er jo de bloggene som er de kjekke, de i kategorien "fullstendig kreativt kaos-stilen"!! :-)
  Kos deg med å være kreativ, og kos deg med å lese ei god bok!

  Jeg liker forresten heller ikke å legge ut for mye bilder av ungene.. så det så! ;-)

  Ha ei goood helg!

  SvarSlett
 2. Så fine engler du har skaffet deg.kan tro jeg er litt misunnelig på dem.Jeg syntes din blogg er fin å spenende.her er det overaskelser hele tiden.Ha en fin dag .Vi snakkes.PS: Jeg sliter med forkjølesen og hosten ennå,men jeg tar en tur når jeg blir bra. Klem.

  SvarSlett

Jeg blir så veldig glad for alle hyggelige kommentarer.
Takk for at Dere Besøker bloggen min.