onsdag 6. juli 2011

Trenger noen råd i fra dere

Som jeg har nevnt tidligere har jeg en sønn som er super allergisk til alt som er syntetisk,polyester ,fiber OL,og det kan se ut som om denne sommeren kan bli veldig tøff for han når han ikke kan bade lengre på stranden,for da blir han seende ut som en rød potet og blemmer over hele kroppen og helt hysterisk,noen vann er bedre enn andre men salvann er ikke det.


slik ser han ut etter noen timer i feil vann eller hvis klærne innholder ting som iiikke er blitt opplyst på etiketten.hmmmm.og behandlet med kortison og medisiner for å lindre kløen og smerten han får.

Så derfor håpet jeg at noen i blogglandia,hadde noen råd,tips,om hva jeg kan gjøre for at han kan få lov til å bade, å leke og ha på seg klær han ikke blir syk av,og tips til mat som gjør at han får en bedre hverdag.

Tar i mot tips med stoooooooooooor takk,også om hvor,hvordan jeg kan importer stoffer ol så jeg kan sy klær selv til ham,har  hatt mange timer,med telefonsamtaler til leverandører,men alle sier du må bare sy selv,hvis det skal være så vanskelig,de kan ikke hjelpe.

Håper at noen Kan hjelpe

Ha en flott natt.

Klemmer Hege og en VELDIG fustrert mamma.

7 kommentarer:

 1. Hei.
  ÅÅÅ jeg vet hva dette vil si å ha på barna.Vi har super alergiske unger.
  Kjempe travelt og typisk sommer og juleferie er værst..
  Vi har en jente på snart 17 år som har det meste.Men 3 år siden startet med sol allergi og elveblest med bading.Utalige allergi tab har hu prøvd.men nå fungere penagan25mg og aurius men hu har og 5 srøyter til året.men nå går alt bedre.Faktor 50 må du bruke det kan og roe ned med bading.du må hørre med legen om å ta en litt sterkere tab om kvelden i en periode.åååå eg ønske dere og den det er det beste for sommeren.KLEM

  SvarSlett
 2. Tenk og på alle kryss allergi med mat.det kan gjør alt værre. ikke stenfrukter og jorbær.Eg får vondt i magen når eg ser det.lykke til

  SvarSlett
 3. Hei. Dette er ikke noe kjekt,men i "gamle" dager, gutten min er 23 år. Da laget jeg sterk Kamille the,(kjøpt på Helsekost)Dette bada han i,for det lindra,det går nå ann å prøve. Verst er det med mat,konserveringsmiddel er jo ikke bra,og det er i alt vi kjøper.

  SvarSlett
 4. Hei. Dette er ikke noe kjekt,men i "gamle" dager, gutten min er 23 år. Da laget jeg sterk Kamille the,(kjøpt på Helsekost)Dette bada han i,for det lindra,det går nå ann å prøve. Verst er det med mat,konserveringsmiddel er jo ikke bra,og det er i alt vi kjøper.

  SvarSlett
 5. Jeg har stor tro på å bygge opp immunforsvaret slik at en tåler det man er allergisk mot. Kortison og medisiner har bivirkninger, og vil ikke lege sykdommen, bare ta bort de verste symptomene.Jeg vet om noen veldig gode norske produkter som kan hjelpe. Flere jeg kjenner har faktisk blitt kvitt sine allergier og eksemer ved å ta de.Og kan nå være borti stoffer og spise ting de før ikke har tålt. Produktene er økologiske og helt rene. Hvis du vil vite mer så send meg en mail, så kan vi evt snakkes i telefonen etterpå. Hvor gammel er din sønn?
  Lykke til!
  Hilsen Liv
  oliven@mimer.no

  SvarSlett
 6. Tusen takk for alle svarende,setter virkelig pris på det.Klemmer hege

  SvarSlett
 7. Hei liv,jeg er veldig interessert i det du skrev,men jeg kan dessverre ikke sende deg mail,har veldig liten dekning her på hytta,og leverandørene har prøvd å få dette til men vi får det ikke til,så jeg kan bare motta mail,har heller ikke så god dekning på tlf,brytes hele tiden,men jeg kan ta kontakt med deg når ferien er over,eller hvis du vil sende mail til meg og så svarer jeg deg igjen når jeg kommer hjem.
  Hilsen hege
  mail:hege.utsola@lyse.net

  SvarSlett

Jeg blir så veldig glad for alle hyggelige kommentarer.
Takk for at Dere Besøker bloggen min.