torsdag 19. juli 2012

og inni mellom

Inni mellom rydding og kasting og levering av klær som man er vokst ut av,krem,kremt,og barne klær som har blitt for lite.


Har vi også fått pusset opp ett barne rom.Det blir visst ett skikkelig prinsesse rom for frøkna som skal ha det vet hvordan det skal være og ikke være,Hun har til og med flyttet inn,selv om det gjenstår noen små detaljer og garderobeskap.

slik var det på gulvet før vi la teppe på det,rene kunst verket.

til og med teppet på gulvet måtte prøveligges før det var lagt helt på plass,men det var så mykt og godt.og nesten svart,slik som frøkna ønsket det.


Men det var hennes rom,så hun bestemte,"Nemlig,(med hendene i siden og hofta og hode på skrå)sånn er det bare av og til,"Sitat slutt,hehe hva kan man si.Denne frøkna har divanykker så det holder,og vet å si ifra hvis det ikke passer henne.

Og pene damer går ikke ut ,uten å ha på lipglose.og matchende neglelakk,hehe og hun er bare 3år og 10 mnd,lurer på hvordan dette skal gå.smiler

Til og med sengen skulle være i en mørkere nyanse en tapeten,hvor lærer hun slikt fra....

Vi fikk ikke lov til å ta bilde av rommet enda,siden det ikke var helt ferdig,men vi kunne jo visse litt før,mot at vi støvsugde gulvet hverdag,så rommet var pen.pent hele tiden,hehe

Og bilder av sengen kom ikke på tale,siden hun ikke hadde noe skikkelige og ekte jente ting å ha på sengen eller pynte den med,det fikk vi gjøre sener,når hun var fornøyd.

så jeg må visst smøre meg med tålmodighet,til jeg får lov til å ta ett skikkelig bilde i ett  bedre lys.

Klemmer
Hege

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir så veldig glad for alle hyggelige kommentarer.
Takk for at Dere Besøker bloggen min.