tirsdag 31. juli 2012

Hjemme igjen

Da var vi hjemme igjen etter en uke i Danmark,en uke er alt for lite,spesielt når gradene ligger rundt 29-32 varmegrader.

hytta vi leide


dette tauet ble barnas favoritt,slenge seg ned fra loftet og ned i stuen,og til lek
Da er det en liten nedtur å komme hjem til regn,selv om solen visser seg av og til på Ålgård i dag.

på hytta
Det ble ikke med mye mye hjem,selv om det er utrolig mange marknader rundt i hou og hals,der vi hadde leid hytte,men det er like kjekt hver gang å gå å se på alt som selges der og det er mye billigere enn her hjemme.
markedet i hals

nye blomster potter
Men siden vi holder på å rydde og pusse opp her hjemme,ble det ikke kjøpt inn noe nytt denne gangen,det får vente til neste gangen vi skal ned og da skal vi være der lengre,så vi virkelig får  gått på markendene som er hver lørdag,mandag og onsdager,onsdager er veldig spesielle ,da stenges hele byen i hals ,alle butikker flyttes ut og alle som har noe å selge,setter opp boder og bord og står å selger hele dag,og mye godt mat.me like.
ny hatt

kjempe is,5 kuler med forskjellige farger,1 softis opp,1 fløtebolle,så smurt rundt med guff
og toppet med jordbærsaus=ei veldig happy jente,
hvis noen lurte,så klarte hun  ikke å spise opp alt,vi måtte hjelpe alle sammen,hehe

og så er det alle loppemarkeder utenom,jepp det er paradis på jord,hehe.

frokost på hytta

Vi var og inne på bilka,der fikk jeg jo kjøpt meg noen stoffer,som venter på å bli vasket og det klør i hendene til å begynne å bruke det.

noe av stoffene som ble med hjem.sku hatt plass til mer i bilen,hehe

Siden det ikke ble så mye shopping,ble det tid for mye soling,bading og turer rundt hytta og besøk på slott,ååå for ett slott,dessverre var det ikke lov til å ta bilder inne i slottet ,men her var det utrolig mye flott og gamle ting,og gull rommet,det var flott,hele veggen var dekket av gyllenlær,preget skinn belagt med gull og malt med olje maling,så sydd i sammen med skinnremmer så det ble til tapet,wow for en jobb,drømmer om å dra til slottet i julen da fikk man lov til å gå rundt  i hele slottet og se alle rommene.

voergård slott


Det var veldig avslappende å bare være på hytta og slappe av og nyte været og ta dagene som de kom,masse tid til familien uten data og tlf,vi kunne ha hatt det med ,men valgt å være uten,herlig,men mye å ta igjen når man kom hjem,kjekt uansett.

tursti rundt hytta

Fikk ladet opp batteriene litt,me like,mye inspirasjoner og ideer med hjem,bare dumt jeg glemte å skrive alt ned,men får ta det på husken og skrive det ned etter hver.


Minner om giveawayen som trekkes snart.hm problemer med å lage link til innlegg,noen som vet hvordan jeg kan  få fikset dette problemet?

ha en strålende dag.
klemmer
hege

2 kommentarer:

  1. Ja, det er bestandig godt og komme hjem fra ferieturen, ser ut fra at dere hadde en fin ferie, fine bilder.

    Ha en fin dag videre, hilsen Lisbeth ;)

    SvarSlett
  2. Hytta var fin og vi håper på å kunne ta en tur til neste år vi også.Det så kjempekoslig ut ,bare det å gå på marked er en bragd i seg selv kjempe gøy.Ha en fin kveld.Klem.

    SvarSlett

Jeg blir så veldig glad for alle hyggelige kommentarer.
Takk for at Dere Besøker bloggen min.