onsdag 6. juni 2012

Rundt vår hytte - er det rasert

Ops,hadde helt glemt at jeg lovet å visse frem bilder av hvordan det så ut rundt hytta da vi kom ned til hytta igjen etter vinteren.


Alt var rasert av hytteeier,fikk jo oss en liten overraskelse pga det,siden vi ikke hadde fått noe beskjed om at de skulle gjøre dette,ungene synes det var stas og dra på hytte tur med bare sørpe rundt hytta,kan vel si det slik at det gikk en del klær denne helgen og i påsken


Vel og bra hvis man hadde hatt vaskemaskin. Det ble litt knall og fall,siden det hadde kommet en del hull i bakken etter trær og store steiner som var blitt fjernet(rivd ned,og som bare ligger der enda)eller bare flyttet på slik som denne store steinen,den er ganske stor,ser ikke det på bilde, men den kan og brukes til både å vippe på eller som bord,hehe.

Vi må bare passe på at ingen setter føttene under,for da tror jeg at små bein blir ødelagt.

 Ungene synes jo det var kult,for nå kunne de gå på oppdagelsesferd,jepp kanskje var det gjemt dinosaurfotavtrykk under både steiner og veltede trær.

 Eller kanskje fant vi spor etter ville dyr,for da kunne vi gå på jakt,så vi fikk skikkelig viltgryte til middag,hmhm,har ikke jeg lært de opp til at man skal være snille mot alle dyr,uansett .hm,ja fluer og edderkopper kan de få lov til å kaste ut,de er liksom litt plagsomme å ha i huset eller på hytta.

Til stor hel for meg fant vi ingen ville dyr,så det ble bare hjemmelagd pizza den dagen.


Vi har ryddet litt rundt hytta,men vi kommer ikke til å ta resten,litt pga at vi har sagt opp hytta,litt vedmodig,siden vi liker oss veldig godt i lyngdal,og på hytta,men vi ønsker oss en hytte som vi kan bruke hele året og ikke bare fra april til okt.pga at de stenger vannet og det er lite oppvarmings muligheter der.


Så nå er det på jakt etter ei ny hytte,kanskje kjøper vi heller en,vi får se.

ha en strålende natt.

Klemmer
hege

1 kommentar:

  1. hei ja det er koslig med hytte,og bør ligge i passe bilavstand.håper dere får tak i en som er bedre og som dere kan bruke hele året.Ha en trivlig helg Klem.

    SvarSlett

Jeg blir så veldig glad for alle hyggelige kommentarer.
Takk for at Dere Besøker bloggen min.