tirsdag 16. august 2011

en snartur innom

Det har visst blitt litt stille her på bloggen,men nå er ferien over og tilbake til hverdagen.Så nå er det full fart rundt i huset for å klargjøre skoledagen i morgen,da er det en som skal begynne i første klasse og som holder på å sprekke av glede.hehe.


vi har hatt en kjempe flott ferie og mange turer,og så er vi så utrolig glade for at alle er med tilbake fra ferien,vi hadde en nesten drukningsulykke,min mann skled i båten og falt uti vannet ett godt stykke i fra land,og min datter på 9,sa etter på hva hun tenkte da pappa falt uti,"nå får jeg aldri se pappa mer"

og det var så vit han klarte å komme opp til båten igjen,det var så sterke strømninger i vannet og kaldt at han viste ikke om han klarte det,han sa at han hadde tenkt det også, at dette klarer jeg ikke,men utrolig nok gikk det,han klarte å få taki tauet som hang langs båten,takk og lov.

og sa til min datter ro,men siden det var sterke strømninger klarte hun ikke å ro ,så han måte svømme og dra båten med seg,han kom eller ville ikke gå oppi båten,han var redd den ville tippe men henne oppi,og med min mannssykdom i tillegg ,slo det hardt ut i kroppen hans,så vi har trengt litt tid på å komme oss og min datter har hatt behov for å snakke om det,så da har liksom ikke blogging stått øverst på listen.
Men nå er det tid for siste klargjøring til den store dagen.nye utfordringer står for tur og en blogg som venter på fornyelse,og ikke minst hus og hage roper om hjelp,så her er det bare å brette opp armene og begynne.

Men det begynner jeg med i morgen,nå er det natt og sengetid.

natta natta

klemmer hege

1 kommentar:

  1. Ja, heldigvis så gikk det bra.Å tusen takk for noen flotte dager på lyngdal,der har jeg kost meg i godt selskap .Klem

    SvarSlett

Jeg blir så veldig glad for alle hyggelige kommentarer.
Takk for at Dere Besøker bloggen min.