torsdag 12. mai 2011

Da var barneselskapet over

7 forventningsfulle jenter kom til selskap i dag,og dagen i dag ble feiret på eventyrland på hana,i sandnes.

I ridder rommet,det var kjempe kjekt,eneste jentene klaget på var at det luktet litt inne på rommet,men ellers så var de høyt og lavt.


Det ble server pølser,pommes frites og is


prinsesse Muffens

Sjokoladekake,som ble pyntet av både lillesøster,lillebror og bursdagbarnet selv


 Ridderen ble en populær kar,de prøvde å finne ut hvorfor sverdet manglet ,om han tittet ut vinduet eller sto å så på prinsessene.
Vi var det i 2 timer,det gikk så fort at vi følte at vi hadde akkurrat kommet oss inn,da vi måtte gå ut igjen.

Tror de har kost seg,eneste som var veldig dumt i følge bursdagsbarnet var at alle forsvant over alle hauger,og at de ikke ville gjøre det samme alle sammen,og at de ikke var samlet.men uansett,snart er det et nytt selskap,så da er alle samlet  da iallfall.

Har litt igjen å gjøre for huset kan inntas av gjester på lørdag,hadde trodd at jeg var ferdig med alt i går,men nei,plutselig syke barn og i natt ble også minste jenta syk,så nå ligger hun i min seng med feber,og veldig vondt i hodet,(spydde i selskapet i kveld og blødde neseblod)så det tar nok litt lengre tid å få alt på plass til lørdag,men pytt.pytt,man har jo hele natten og morgendag på seg.

Ha en flott torsdagskveld.

Mange klemmer

hege.

2 kommentarer:

  1. Så morsomt, og slikt blir husket av jubilanten. Ha en god 17.mai feiring.

    SvarSlett
  2. nDet så jo virklig koslig ut,tror nok barna hadde det fint på denne bursdagen og den vil de nok huske i lengere tid fremover.Jeg gleder meg til selskapet i dag.Nå går det mot 17 mai, så jeg benytter meg til å ønske en fin 17 mai dag til deg å dine.Ha en fin fin dag,klem

    SvarSlett

Jeg blir så veldig glad for alle hyggelige kommentarer.
Takk for at Dere Besøker bloggen min.