onsdag 12. juni 2013

gave bytte på sommerkostreffet

Til bloggtreffet i haugesund skulle vi alle ha med en ting til utlodning,men i stedet så fikk vi alle ett nr på navnskiltet våres og den som hadde likt nr som deg skulle man bytte gave med.Genialt.
 
Jeg fikk denne utrolig flotte vasen og TineKHome duftelys,problemet mitt er at jeg glemte å skrive ned navnet på den flotte damen som jeg byttet gave med,er kjempe dårlig på det å huske navn,skriver jeg ikke det ned med engang, er det glemt,men til gjengjeld husker jeg ansiktet til dem jeg møter.Joda jeg husker navnet til menneskers jeg har truffet mange ganger.Kanskje jeg må ta ett mastermind kurs,for å trene opp hjernen til å huske bedre.Men for å være helt ærlig,det kommer ikke til å fungere ,er altfor svimsete til det.hehe
 
uansett så ville jeg bare si tusen takk til bytte "venninnen" for den utrolig flotte vasen og lyset.ja det kommer godt med hvis det skal fortsette å regne i hele sommer.
 


Her nytes dagene med gode minner fra treffet.

Til alle dere fantastiske bloggere,ha en fortryllende sommerkveld.


Klem hege

6 kommentarer:

 1. Å for ein kjekk gave du fekk :-) Det gjorde eg også, synest det var ein lur måte å få oss i dialog på, ellers så er det så altfor trygt å berre henge rundt dei som me kjenner frå før.

  Her pøser det ned, me NO like!

  Ha ein fin kveld, Hege.

  Klem Eli

  SvarSlett
 2. Интернет магазин музинструментов реализует качественные гитары от известных производителей Epiphone и Yamaha. Купить гитару по приемлемым ценам высокого качества возможно теперь каждому, работает услуга доставки гитар на дом.
  Gitara In Ua: [url=http://gitara.in.ua]купить гитару[/url]

  SvarSlett
 3. Åh så fin gave du fikk byttet :) HERLIG!

  Setter så umåtelig pris på alle de fine kommentarene du har lagt igjen hos meg. Jeg får dessverre ikke kommentert så ofte lenger, det er den tida vet du. Men jeg skal slutte å unnskylde meg, for nå skal jeg nyte tiden jeg har og oppdatere meg på dine sprell :)

  Fiin søndagskveld!
  klemklem
  -Maia

  SvarSlett
 4. I really like those vases that blend into each other, where are they from ?
  Have a nice day,
  Sarah

  SvarSlett
 5. stikker bare innom her for å takke deg for fine ord inne hos meg.
  jeg har helt detti av lasset på kommentering, det hopet seg opp så mye her rett før sommeren. Så jeg tok like godt sommerferie jeg *ler*

  Men nå er jeg tilbake og håper på å komme tilbake i bloggmodus for fullt.

  Håper resten av sommeren har vært fin og at dere er fulladet for høsten.

  Ønsker deg en nydelig søndagskveld.
  klemklem
  -Maia

  SvarSlett
 6. Hei på deg, lenge sidan forrige innlegg ;-) No er eg i gang att, og det er eg så glad for. Når det gjeld ny bloggadresse så var ikkje det bitten vanskelig. Du gjer det via utforming og instillinger. Men vær klar over at du mister alle i bloggrollen din, og du detter ut av alle sin bloggroll - men det er muligens fordi eg har gjort det feil. Sånn vart det uansett.

  Klem Eli

  SvarSlett

Jeg blir så veldig glad for alle hyggelige kommentarer.
Takk for at Dere Besøker bloggen min.