mandag 5. november 2012

wooooooooooow for en helg

Denne helgen har vært en opplevelse,jeg har fått lov til å  være med på bloggtreffet ,som var på lørdagen ,som maia damen bak bloggen fabelaktige stod bak .Så tusen takk til maia som fikk til dette og damen på DEn franske landstil,(link til nettbutikken)for en fantastisk opplevelse.

 
Her fikk vi mote oppvisning,jorunn rødland sang for oss,for en fantastisk stemme,og vi fikk champagne,muffins,sjokolade og mange gode tilbud i butikken og wooow for noen goodiebager vi fikk,både fra den franske lanstil og på bussen.Det var bedre en julaften.

 
 
 
 
 
Og så var det 47damer som ble samlet sammen i buss,for en opplevelse og møtte disse damen,DERE er bare helt utrolig kjekke,så skravla var vel høyere enn gjennomsnittet,tenker jeg,hehe stakkars bussjåfør.
Gleder meg allerede til neste treff.

Og på søndag var jeg på julemarked i westernbyen ,hvor jeg var så heldig å få lov til å stå og selge produktene til prinsesse elin og snuskebassa,for noen damer,jeg føler meg virkelig privilegert som får lov til å være med å selge deres produker og at jeg kjenner De.

 
ålgård blomster
 
 
 
oxana
 
De er så utrolig inspirerende og kreativ,at jeg bøyer meg i støvet for dem begge to,for alt de har klart å få til,og tusen takk for at dere har tatt imot meg med åpne armer,det varmer skikkelig.håper at jeg får lov til å være med å selge for Dere til neste år også,smiske,smiske.hehe

 
 
Helles unvivers
 
Det var utrolig maaaasse,flott å se rundt omkring i westernbyen,ja en fryd for øyet å gå å se på alle de produktive damen og mennene som var med.Stemningen var til å ta og føle på,og julefølelesen begynte å komme snikene og spesielt når det begynte å bli mørkt,og man så alle lyktene og lysene som var tenkt.
Ja da fikk jeg julestemning.............

 
 
 
 
Det er kanskje litt tidlig å begynne å glede seg til neste julemarked,men jeg gjør det allikevel..

Ha en strålende uke

klemmer hege

3 kommentarer:

 1. Vet du Hege at uten deg og Kirsten Elin, på søndagen så hadde jeg stresset og markedet hadde ikke blitt det samme. Så all ære til deg for det. Du er ei fantastisk dame som virkelig byr på deg selv og jeg føler meg heldig som er en av dine venner. Varm klem fra Elin:)p.s jeg noterer deg opp som assistent hos prinsesse Elin til neste år mot at du tar med deg noen av dine egne ting og selger dem sammen med mine :D

  SvarSlett
 2. Tusen takk for sist!
  Det var så utrolig kjekt på bloggtreffet, gleder meg allerede til neste gang. Kanskje vi ses i Egersund neste gang?
  Julemarkedet var også så utrolig koselig, masse flott å se og kjøpe.
  Ønsker deg en flott ny uke

  Klem

  SvarSlett
 3. Høres ut som en HERLIG helg!! heldige deg som fikk være med på bloggtreffet, jeg hadde sååå lyst, men hadde ikke mulighet denne gangen! Kanskje neste gang? :)

  Klem♥

  SvarSlett

Jeg blir så veldig glad for alle hyggelige kommentarer.
Takk for at Dere Besøker bloggen min.