søndag 3. juni 2012

En tur til Arboret

Dagen i dag har vært helt fantastisk,solen skint og solen varmet godt,
hvis du holdt deg unna skyggen .
Søndag er en dag der alle kan ligge lenge å sove hvis de ønsker det,men hos oss slår det aldri feil,ungene står alltid ekstra tidlig opp i helgen,da de egentlig kunne ha sovet lengre enn de dagene de skal på skolen,hm.hm,men det kommer vel en dag det også.og da irriterer jeg meg vel over at de ligger alt for lenge utover på dagen,hehe.


Idag  tok vi oss en tur til Rogaland arboret,det tar bare ett par minutters kjøring eller litt lengre,så kommer du til en fantastisk park,hvor man kan gå rundt i timesvis og bare nyte naturen,det gjør godt for sjelen,og se på alle de forskjellige plantearter/typer som finnes her,skulle ønske det var lov til å ta med seg noen avlegger så jeg også kunne fått en flott hage ,så jeg kunne hatt noe å vist frem på bloggen.På torsdag var jeg så heldig å få lov til å bli med på mitt første bloggtreff .treffet var hjemme hos damen bak bloggen Kronprinsessene

Det var utrolig kjekt å få lov til å være med på treffet  og bli kjent med alle de flotte damene.
Håper at jeg  treffe disse igjen  en gang.

Men nå skal jeg få lagd meg facebook side,tror jeg snart er den eneste i hele verden som ikke har,hehe,ikke helt mannen har heller ikke.så jeg er ikke helt den siste.

etter alt snakk om både facebook ,og instagram på bloggtreffet,så er det vel bare å kaste seg i det.har fått meg instagram på tlf,så nå er det bare å finne ut hvordan dette også virker og fungerer.

tar imot tips og råd med stor takk

Ha en fantastisk kveld.

Klemmer
hege

4 kommentarer:

 1. Jaaaa :) Kom på fb ;) Blir så bra! Ser ut som dere hadde en kjekk dag. Her var hele familien i stallen. Å det kan ikke bli bedre søndags syssel :) Klem:)

  SvarSlett
 2. Takk for en kjekk kveld på torsdag!
  Gleder meg allerede til neste bloggtreff og håper det ikke blir så veldig lenge til. Men først skal jeg på issmaking på Kvadrat på onsdag, og da kommer det en del bloggere.

  Ha en flott ny uke

  Klem

  SvarSlett
 3. Hei! Så koselig å møte deg!
  Håper virkelig at du blir med på neste treff også (når det nå blir).
  Alltid koselig med nye folk, og ny inspirasjon!

  Tror av vi her i heimen og må ta turen til Aboreet snart. Er jo på sitt fineste nå..

  Ha ei flott veke!

  Klem

  (har lagt meg til som følger)

  SvarSlett
 4. Takk for kommentar inne hos meg:)
  Er fint i arboreet ja, jeg var der en tur i fjor med ungene og farmor, tok masse fine bilder, og minsten datt ned av ett tre mens jeg sto der å knipsa, heheh, da følte jeg meg ganske dum;/ men d gikk bra:) heheh, bare kom på det nå:)
  masse herlige desserter under her! mmmm har akkurat spist middag å har meg litt kaffe nå, hadde smakt med noe godt attåt ja;)
  ha en fin kveld!
  klem:)

  SvarSlett

Jeg blir så veldig glad for alle hyggelige kommentarer.
Takk for at Dere Besøker bloggen min.