fredag 16. mars 2012

cupkake kurset


Jeg  må bare si få si det.Wow ,for et kjekt kurs med Manuela ,damen bak bloggen passion4baking.

Det  er ikke ofte man får gå på kurs med noen som er så sprudlende og levende og så utrolig inspirerende som Manuela ,og som virkelig lever og ånder for det hun holder på med,det var utrolig kjekt å se på det hun lagde og viste oss og ikke minst det smakte like godt som det så ut,mmmmmmmm,får vann i munnen bare ved å tenke på cupkakene hennes.

cupkakene under er det jeg som har prøvd meg påSå har du ikke vært på kurs med henne så anbefaler jeg det på det sterkeste.Det så så utrolig lett ut da hun stod og demonstrerte og viste oss hvordan vi skulle pynte våre egne cupkake,dere gjør bare sånn og sånn og bruker denne tippen.

Joda,det skulle jeg nok få til,men det var ikke så enkelt allikevel,men øvelse gjør mester og her gis det ikke opp.så i selskaper i fremtiden blir nok overpyntet med prøver og tester,både cupkake og kaker,hehe.

Så får de med allergi spise uten pynt,mens vi andre får spise kaker og cupkake som ikke er vært å nevne på Grethe Rodekurs.hehe

Og så er det jo så mye flott utstyr,jeg er sånn at jeg har lyst på alt,så nå tror jeg at jeg også må begynne å skrive ønskeliste,så kanskje jeg og får slikt flott utstyr.

For det er vel utstyret som gjør Kokken god,eller?hehe
Og boken til mauela er også et "must"


 her står de lekreste oppskrifter og som ble anbefalt av andre på kurset i går,så dette skal prøves ut.Og hva er vel en bok vært uten autografen fra forfatteren.


Ha en flott fredag.

Klemmer Hege


2 kommentarer:

  1. Wow ,ja her var det mye godt.Så fint at en får noe igjen for kursene. Dette så jo veldig bra ut,og fine muffingser du har laget og pyntet. Ha en fin muffings helg.Klem.

    SvarSlett
  2. Å så spennende - skulle gjerne vært på kurs med henne ja!

    Tusen takk for koselig kommentar hos meg, har nå oppdatert med innholdet i den siste posen ;D

    klem

    SvarSlett

Jeg blir så veldig glad for alle hyggelige kommentarer.
Takk for at Dere Besøker bloggen min.