mandag 30. januar 2012

en liten pust i bakken

Det går godt når man bare er syk selv,men når barna er syke samtidig,kan det bli hektisk.
og veldig lite tid til husarbeid og kreative sysler.

Men inni mellom vasking eller rettere sagt tørke opp spye fra gulv og dører ol,det er utrolig mye som kan komme ut av barnemunn,hmmmmmmmm


Har jeg fått lagd klar til sykurs i morgen,har lagd meg en liten sykurs boks,mangler liksom det profesjonelle utstyret,de andre kommer med,foreløpig får det greie seg med en pose fra rema eller noe ,får i allefall med meg det jeg trenger av utstyr,men det ble litt vel rotete oppi posen,så da ble det en liten boks,som holder litt orden opp i posen.

En isboks ble pyntet med noe reste papir og bånd, og så hadde jeg plutselig en plass til  å legge alle små tingene som jeg må ha med på kurs fremover,Heeeeeeeeeerligt.
Gleder meg virkelig til i morgen,få litt pust i bakken ,og gjøre andre ting.
Få satt meg ned og tenke på andre ting,og så kan mannen tørke opp ,hvis det skulle bli nødvendig,hehe,ja jeg vet jeg er slem.Men av og til så er det lov.

Ha en strålende dag/natt.

klemmer Hege

2 kommentarer:

 1. Det er ikke slemt, det kalles arbeidsfordeling :o))
  Her i huset var det mannen som tørket spy, mens jeg tok meg av ungene (da de var små)
  Han ante ikke at jeg tenkte at visst jeg ikke var nær oppkastet, så var det større sjanse for at jeg ikke ble smittet :o))))
  Lekker og smart syskrin du har laget deg. Blir sikkert kos på sykvelden deres .O)
  Ha en fin dag, og håper dere blir fort frisk alle sammen :o)))

  SvarSlett
 2. Så fin boksen ble.Det er veldig smart å ha orden på sysakene, da er det lettere å jobbe.Jeg må bli flinkere selv til å holde sysakene samlet,det hender jeg må lete etter noe av det jeg trenge. Ønsker deg og dine en fin dag og god bedring.Klem.

  SvarSlett

Jeg blir så veldig glad for alle hyggelige kommentarer.
Takk for at Dere Besøker bloggen min.