fredag 9. desember 2011

en nisse ,to nisser og litt gjenbruk

Nissene har visst begynt å komme snikende inn i stuen,jeg har ikke mange ,men noen er det jo,men alle får ikke komme frem allikevel,ikke det at jeg er i mot nisser,nei tvert imot ,jeg liker nissen,og det den står for,men jeg vet bare ikke hvor jeg skal ha alle sammen.



Det må nok en ommøblering til og noen hyller/skap for å få det til i dette huset,som jeg har nevnt tidligere så er det stor manko på skap plass og plass generelt.




Så for tiden er jeg i tenke boksen,for å finne ut kreative løsninger på dette problemet,og det gjelder for hele huset,her skal all plass utnyttes bedre og gjerne gjenbruk av møbler og andre ting.


Inni mellom tenkning og planleggning må man ha litt kreative sysler og gjerne sammen med barna og siden det er så kjekt med gjenbruk,lager vi blomsterpotteskjuler av melkekartonger og blikkbokser.




Når alt er tørt,skal det dekoreres og gis i gave,det går ganske mye decoupage lim med,mer enn du tror faktisk,takk og lov for europris selger de billig,så kan jeg bruke litt dyrere selv på andre ting,selv om jeg tror ikke det er så store forskjellen på de du kjøper enten på europris eller panduro,har ikke sjekket om nille selger,men det betyr så lite,det er kjempe kjekt å se hvordan barna koser seg når de får fri utfoldelse,gleder meg virkelig til å se slutt resultatet.



Ha en flott fredagsnatt.

klemmer Hege

2 kommentarer:

  1. Ja det er koslig å lage noe sammen,det er utrolig hva barna kan.Gleder meg jeg også,ha en fin kveld.Klem.

    SvarSlett
  2. Koselig å gjøre noe sammen. Og plass finner man...

    SvarSlett

Jeg blir så veldig glad for alle hyggelige kommentarer.
Takk for at Dere Besøker bloggen min.