torsdag 10. november 2011

Pynte med gammel båt

Tenk at det er allerede helg i morgen,for en herlig følelese,gleder meg virkelig til å ha noen fri dager,få slappet av og ryddet litt.

Det har blitt lite av begge deler den siste tiden,mye sykdom.Men litt tid til hyggelige og avslappende gjøremål har det jo blitt tid til......


 Siden jeg ikke har så mye å pynte med,så fant jeg ut,at i steden for å ha disse tingene stuet bort i en mørk krok i kjelleren,så kunne jeg bruke de til pynt.


"Pynten"har vært i familien sin eie siden 1700 tallet og stammer fra et skip som gikk ned på sola.
Så flere av "bitene"vil jeg bruke til pynt og til dekorasjoner.


 Fikk liksom litt en slik følelese av at naturen kom inni stuen,da jeg begynte å bære de opp.gleder meg virkelig til å få frem alt og bytte litt om på plassen på andre pynte ting.

Vi har også deler av skipet hengende på veggen i trapp oppgangen i kjelleren,ooooooooh ,her trengs oppussing gitt,her er det ikke gjort noen ting på 16år,så jeg gleder meg som en unge til å pusse opp kjelleren og få lagd til en liten butikk der,smiler.


uff og uff,fæl farge på veggen,men "pynten"skal bli hengt tilbake etter oppussing,men vi må bare bli ferdig oppe før vi tar kjelleren,smiler.


 "planken" blomsten står på er fra båten som sank.


Men før jeg går i gang med mer rydding og vasking,så er det tid for en kopp te og litt håndarbeid.

til vi snakkes igjen.Ha en flott torsdagskveld.

Klemmer Hege

2 kommentarer:

  1. Hei og velkommen til bloggen min! Artig om den kan inspirere til ett eller annet håndarbeide. Spennende å lese innlegget her. Spesielt fordi jeg reiste gjennom Sola for første gang i mitt liv denne sommeren... Hilsen fra Siri:-)

    SvarSlett
  2. Oi, kan tro jeg er litt misunnelig på noen av disse fine tingene..Benytter sjangsen, å takker så mye, for hjelp til å passe hunden, mens jeg var på messen.Ha en fin kveld snakkes.Klem.

    SvarSlett

Jeg blir så veldig glad for alle hyggelige kommentarer.
Takk for at Dere Besøker bloggen min.