torsdag 13. oktober 2011

Høstferie

Det er herlig med høstferie,man kan være lenge oppe og sove litt lengre på dagen,klart med en 3 åring i huset.så blir det ikke så veeeeeeeldig mye lengre enn vanlig,men man kan allikevel ligge litt lengre i sengen å kose seg.Jepp det er herlig med fri.

Siden det er høstferie og dagen i dag har vært utrolig flott,solen skinte og varmet litt også,så tok vi en tur på eventyrland,man skulle vel egentlig tatt en tur i skogen,men,men,det var utrolig kjekt å dra til eventyrland.Klatrestativet var og ble veldig populært,siden man kunne klatre helt opp til 3 etasje.


                                       Og så var vi også så heldig at vi fikk oss noe å spise .

Og siden det var lagd halloween aktiviteter,så måtte vi jo ha med oss spøkelseshotellet,noen ble veldig skremt,mens andre lurte på om vi snart var ferdig,hadde sett det før,hehe.

Agent wanted testen måtte prøves,opp til flere ganger,man er da super helt.Det ble en kjekt dag,for liten og stor og det var stor stas å få lov til å prøve leker som de store barna liker.Vi hadde med oss ei venninne til store søster,og siden vi var der i 6 timer,går jeg ut ifra at dagen har vært vellykket.

ha en flott natt.

klemmer hege.

1 kommentar:

  1. Det ser ut til at dere har hatt en hærlig dag. Skogen går ingen veg, så den står der ved neste solfylte dag også :-) Det viktigste er at dere har hatt en finfin dag. Sol eller ei.

    Høsten er en deilig tid for håndarbeide. Da trenger man ikke ha dårlig samvittighet for å sitte inne å sy :-)

    Ha en strålende høst-helg.

    PS: deilig med høstferie!!!

    SvarSlett

Jeg blir så veldig glad for alle hyggelige kommentarer.
Takk for at Dere Besøker bloggen min.