torsdag 14. juli 2011

Enda en tursti,med blåbær

På en av være neeesten daglige utflukter,fant vi en ny turstimulighet,ved båly
og her fant vi maaaaaasse blåbær,(så søndagsturen er allerede planlagt,)å gå igjennom en blomstereng,som luktet herlig sommer og høstlyngen som har begynt å kommer frem,det gir en herlig følelse å gå igjennom slike plasser på gammle "traktorveier"som er nesten grodd igjen og som lokker frem følelsen av sommer og at det er mange skatter man kan finne langs veien og  på stranden.

Av og til lurer jeg på hva de tenkt de som lagde disse veiene,hva brukte de dem til,hadde de tid til å sitte i blomsterengen og nyte sommersolen og tenke på at de hadde ett rikt liv?

En ting er sikket man får mange kreative ideet når man går her,enten alene eller sammen med barna,og man får mange fantastiske oppdagelser og muligheten til å forske på alt som finnes i vannet,og ta med seg ting hjem.

Og det aller viktigst man skaper gode minner sammen,som man kan ta med seg  i hverdagen og når man blir gammel.

prøvesmaking av blåbær


Jeg nyter de,alle minnene,alle stundene vi har sammen ,ja alt vi får oppleve i sammen,alle gledene,tårene og latteren.

Det er sommerlykke for meg.Så da kan det bare regne iiiiigjen,for vi har skapt nye minner i sammen i dag allikevel,så at det regner nå,gjør ingenting,vi koser oss og nyter sommeren sammen.


Ha en flott kveld,og nyt at det er sommer

klemmer Hege


pst :Er Det noen som har oppskrift på hjemmelagd Lavendel strykevann?

1 kommentar:

  1. Det er gøy å utforske litt. Det er jo litt spennende også.Blåbær er sundt å godt.Spar litt til mormor også da,??.Ha en fin sommer kveld ,vi tar en tur litt senere,må se hvordan det går med sasja,hun har kommet seg veldig bra etter opprasjonen.Hils .Klem fra oss.

    SvarSlett

Jeg blir så veldig glad for alle hyggelige kommentarer.
Takk for at Dere Besøker bloggen min.