onsdag 25. mai 2011

For en fantastisk tid

Dagene går alt for fort unna,og nå som vi er så heldig å ha skikkelig dårlig vær,så får man gjort det man ellers ikke får tid til,som å rydde i kjeller og garasje.

og ikke aller minst er det så kjekt å se at alt blir grønnere og grønnere for hverdag,

blomster og trær spirer og gror,gleder meg virkelig til å kunne gå i hagen å plukke inn både,plommer,epler,ripsbær og solbær.

Jeg er også på planleggingsstadium av hva jeg skal ha og ikke ha i hagen,mange tanker og ideer,så det er bare å sette seg ned med tegnepapir og skrive og tegne ned ønsker og ideer,så får jeg se hva som til slutt kommer og ikke kommer,men planlegging er jo halve moroa.

Har litt lyst til å lage/få til noe i hagen,så ungene kan invitere med seg andre barn ,enten i fra bhagen eller i fra skolen og være med på å gjøre ting,lage ting og oppleve ting rundt omkring i hagen og lage event besøksdag for bhager,skoler ol,med mulighet for å spise ute ol.(må bare overtale mannen først,hehe)

Time will show.

Ha en flott kveld,
klemmer hege

2 kommentarer:

 1. Så deilig med alt som er så grønt! :O)
  Den til å lage knapper med heter
  I-top tool,
  har kjøpt min hos Bikuben!
  Klem :O)

  SvarSlett
 2. Heia, Hege og takk for sist!

  Her kommer noen datoer, hvor vi kan være i sylokalet på kveldstid:  Mandag 30/5 og fredag 3/6 og tirsdag 7/6....  Pga Sommermarkedet har jeg det veldig travelt rett opp til det, d. 12/6, men etter det blir det mye lettere... (i tilfelle ingen kan på de foreslåtte dager :-)  La meg høre, hvilke dager, som kan passe for deg - veld gjerne mer enn én dag....  Klemmer  Helle

  SvarSlett

Jeg blir så veldig glad for alle hyggelige kommentarer.
Takk for at Dere Besøker bloggen min.