torsdag 7. april 2011

Enkel påskepynt

Det er ikke alltid det trenger å være så veldig vanskelig  å lage nytt pynt til hjemmet,enten om det er påske eller jul eller andre høytider.

Det finnes så mange ting rundt oss som kan brukes på nytt til andre ting,som feks eggeskal,
Først så tar man ut det som er inne i egget,deler det forsiktig på midten.vasker og tørker,så vips så har man rede til årets påskekylling,bruk papptallerken.lim fast eggeskal.pynt rundt med tørt gress,legg opp i bomull i den ene eggeskallet og så i karse,da kan barna følge med,samtidig som de har en liten kylling i egget som kan følges med på.

Lag "mamma"av to kuler,males,pyntes med fjærer og i reiret legges også noen fjærer,det som gjør det kjekt med å lage disse enkle påskepynten er at hele familien kan være med på det ,om du er 0 eller 100år,(min datter på 2 som laget denne påskepynten,koste seg en hel haug.tror det kjekkeste er å kose med den lille kyllingen som ligger i rede sitt,smiler)
spiller ingen rolle alle klarer å lage sin egen påskepynt,og så får man jo seg en tur samtidig når man samler inn materiale til dekorasjonen.hehe.

Og etter på kan man jo kose seg med vafler lagd av aaaaaaaaaaalle eggene som blir tømt,jeg elsker vafler,så da gjør det jo ingenting om det går med mange eggeskal ved laging av påskepynten.

Ha en flott torsdagskveld.

klemmer
Hege

2 kommentarer:

 1. Heisann!
  Tusen takk for bra tips!

  Ønsker deg en fin fredagskveld! Klem fra Livy

  SvarSlett
 2. Hei hei og takk for sist :-)

  Du er altid så kjekk å ha med på kurs - så blid og glad... og flink med symaskina :-)
  Her er linket til de amerikanske stoffer - sjekk dei ut og få rare behov :-)

  www.shabbyfabrics.com

  Masser av klemmer

  SvarSlett

Jeg blir så veldig glad for alle hyggelige kommentarer.
Takk for at Dere Besøker bloggen min.