onsdag 25. april 2012

drømmer om et lite gårdstun

Jeg blir så trist av og til når vi kjører rundt og ser alle nedlagte småbruk eller småtun som bare ligger der og råtner vekk.

      
helt siden jeg var liten har jeg drømt om å bo på et lite fjellgårdstun,litt avsides ,slik at vi kan få lov til å være litt alene selv om man er i nærheten allikevel.

   
    
     
Vet at jeg har litt sånn bonderomantisk syn på det å drive ett gårdsbruk,men allikevel ,det er synd at det ligger så mye tomt rundt omkring,bare ligger der uten at noen tar seg bryett med å ta vare på historiene og minnene rundt .

Det ligger mye slitt bak mange av gårdene som ligger tomme og helt sikker mange glemt skatter,iallfall for en som meg som EEEEEEEEEeelsker gamle ting med sjel.

 
    
   
selv om drømmen om ett lite fjellgårdstun kommer nok til å forbli  dette, bare en drøm, kan jeg i allefall ta bilder av de vi kjører forbi eller jeg kan gå å se på de som ligger rundt der vi leier hytte.

Om det er fjellgård,vanlig bondegård eller ikke det er synd at det står ubebodd og blir forfalt,det er mange vakre gamle hjem,som virkelig fortjener at det blir liv i de igjen.bare tenk på mulighet,og det å restaurere tilbake til opprinnelse,ååååååååååå så kjekt det hadde vært.¨å få gleden å ta del av en gammel kulturskatt og tatt vare på den til neste genrasjon,med minner og historier .gamle som nye,jeg bare drømmer,og det tror jeg at jeg skal fortsette med,å drømme meg litt bort og kanskje en dag,så dukker drømme plassen opp,og jeg får overtalt resten av familien at dette er drømmen til alle.

Ha en flott onsdag

klemmer

 hege

1 kommentar:

  1. Ja, er enig i at det er kjempesynd , håper du får drømmen din oppfylt en gang, ha en fin onsdag, hilsen Lisbeth ;O)

    SvarSlett

Jeg blir så veldig glad for alle hyggelige kommentarer.
Takk for at Dere Besøker bloggen min.