søndag 15. januar 2012

kraftig migrene og feber

Endelig ser det ut som om feber og kraftig migreneanfallen begynner å avta i styrke,det ble hverken kreative sysler eller kino tur sist helg.For før fredagskvelden kom var jeg helt slått ut av migrene anfall og feber at jeg ikke orket å gå igang med noen ting,og jeg som hadde gledet meg så veldig til å ha en hel helg med kreative prosjekter og kino tur,er kjempe glad for at jeg ikke hadde lovet å ta en kino tur,det skulle være en overraskelse,så da slapp jeg å få skuffede barn.

Og blogging og surfing rundt på andre blogger har heller vært dårlig,dagene har liksom gått med på å prøve å komme seg gjennom dagen og legebesøk,har fjernet flere kuler,så heller ikke i uken som gikk har jeg fått anledning til å drive med kreative sysler.


Men i dag dro meg å eldste jenta en tur på kvadrat,måtte ut å kjøpe stoff og tilbehør til sy kurset jeg skal begynne på på tirsdag,,skulle hatt litt bedre tid på meg for da hadde jeg kjøpt stoff og utstyr på stoff og stil.det hadde helt sikker blitt mye billigere en på kreaktiv på kvadrat,men,men må man så må man hehe.

Ha en flott natt og helg videre
klemmer Hege.

PS er det noen som vet om stoffer som er 100% bomull eller organisk?
og hvilken leverandør som leverer dette,både her i Norge og utlandet?

3 kommentarer:

 1. Heisann:)
  Migreneanfall er ikke bra, det sliter en aldeles ut:( Massevis god bedring til deg, og lykke til med sykurset. Gleder meg til å se hva du produserer...ja, jeg regner med å få en sniktitt etter hvert;)

  Ønsker deg en finfin søndag, og at migrenen er fraværende:)
  Klem Marianne

  SvarSlett
 2. Oi oi,bra det ser ut til å slippe nå da. God bedring og kos deg med sykurs.

  SvarSlett
 3. Hei God bedring.Håper du får bra utbytte av sy kurset.Hvist du mangler noe stoff,så kan du jo ta en titt hos meg. Klem.

  SvarSlett

Jeg blir så veldig glad for alle hyggelige kommentarer.
Takk for at Dere Besøker bloggen min.