fredag 4. mars 2011

6 Årsdag

 I dag har vi feiret 6 årsdag til daniel,vi har egentlig feiret i 3 dager.men man fyller jo bare 6 år en gang,så hvorfor ikke gjøre det med brask og bram.

Det kom 12 gutter,så lydnivå var høyt opp under taket,men det er bare  kjekt at de koser seg og at de trives når de er på besøk.Og 2 timer flyr av sted,og av og til føler jeg at vi skulle hatt litt lengre tid,men det er vel nettopp derfor det er så kjekt fordi at det bare varer i 2 timer.

Og selvfølgelig klargjøring til festen,de hadde dessverre ikke avatar,så da ble det toy stories.
Men Han er fornøyd uansett bare han får sjokoladekake og muffens i selskapet sitt,så er det,det samme hvordan det dekkes på eller pyntes.Her er et lite utvalg av lekene han fikk i selskapet,en happy liten,nei stor GUTT.He,heSå ihelgen er det leking med gormiti,bygging av lego og kake spising.
Det er kjempe kjekt å se på når barna koser seg og virkeeeeeelig liker det de har fått i gave.

Tenk at den vesle gutten har blitt 6 år,tiden går  så altfor fort,synes at de ikke er så lenge siden jeg kom hjem fra sykhuset,med ham på armen,hjem til en forventningsfull storesøster og lykken som var stor da vi kom hjem med et nytt familie medlem.

Livet er herlig når man er så heldig å få gleden av å oppleve små og store gleder sammen men barna,og den glede de viser over livet og de små ting.

Jeg er verdens heldigste som får lov til å oppleve en verden med 3 småbarn,(eller he,he,små og små,2,5år.6år og snart 9 år)og alt det de finner på,og små og store oppdagelser.

Ja jeg er veldig Heldig.

GRATULERER MED DAGEN Daniel

Vi er  så utrolig heldig som får lov til å "dele" din verden (daniels verden er helt fantastisk og spennende ,fylt med flygende bison okser,dager,riddere,kriger,sjørøvere og pirater,og til alle dere som tror det er  det samme,så tar dere feil,sjørøvere og pirater er 2 forskjellige personer,nemelig,sitat slutt,ideer og tanker,he,he)og til å få lov til å bli kjent med deg.

Håper at dagen din ble fylt med mange gode minner og positive opplevelser.

Klemme fra

mamma.pappa,storesøster og lille søster.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir så veldig glad for alle hyggelige kommentarer.
Takk for at Dere Besøker bloggen min.