tirsdag 20. november 2012

Oppgradering av kjøkkenet DEl 1

Det har ikke vært mye tid til hverken blogging eller andre ting i det siste,huset står på hodet,bokstavlig talt,totalt kaos.

 
 
 

Men det er fordi her ryddes og kastes og pusses det opp,og så litt ekstra arbeid, vi har mus i kjelleren,aaaaaaaaarg,greitt nok at de er søte,men allikevel,jeg får helt "angst"(beklager misbruk av ordet),men når det gjelder mus og ødleggelser og møkk,må det bare vaskes og kastes alt,paronoid,ja vel,men det er så ekelt å vite at det er både muselort og tisset på de tingen du tar i at  jeg bare kaster det i steden og så føler jeg at det er veldig vanskelig å få bort muselus,uansett hvor mye du vasker og støvsuger,nei få det heller bort.

kjøkkenet før,nesten flaut å visse det frem

kjøkknet før
Vi holder i utgangspunktet på å oppgradere kjøkkenet,jeg likte kjøkkenet mitt slik det var men,det var umulig å holde det ryddig,hadde aldri noen plass til å sette ting inni,så da ble løsningen å gå tilbake til "gammel"stil på kjøkkenet,med overskap og høyskap.Det er mye mer  arbeid enn jeg trodde,det blir litt nå og litt da,så det går sent,men fremmover.
 
Deler av kjøkkenet under oppføring 
 
en god hjelper,er godt å ha,min sønn på 7 er veldig flink til å hjelpe til..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
kaffemaskinen må på plass,så mannen får seg kaffe mens han jobber.
 
Men som jeg gleder meg til alt blir ferdig,da får jeg endelig ett ryddig kjøkken og arbeidsplass,det skal bli herlig å samle alle tingene på en plass,selv om jeg tviler om alt kommer til å få plass,hehe,men det kommer jeg tilbake til senere..

Ha en strålende onsdag

klemmer

Hege

3 kommentarer:

 1. Ser veldig bra ut til nå Hege! Tenker det skal bli herlig med litt mer skap plass :)) Her står og huset på hode pga nytt kjøkken :))

  SvarSlett
 2. Kjøkkenet blir kjempe bra.litt misunlig er jeg jo, men du er vell unt et stort og godt kjøkken,med masse god skapplass og skoffer.ha en trivlig rydde uke. Klem.

  SvarSlett
 3. Det var så koselig å ha besøk av deg og resten av gjengen. Dere er en unik gjen. Det var så kjekt å ta dere med på julebyen og å få besøk av dere. Jeg smiler ennå:-) tusen takk for den flotte puta, du er så altfor snill.
  Ønsker deg en fortsatt fin helg og fin adventstid.

  Varm klem fra Annfrid :-)

  SvarSlett

Jeg blir så veldig glad for alle hyggelige kommentarer.
Takk for at Dere Besøker bloggen min.