torsdag 26. april 2012

min hage er en katastrofe

Og jeg er redd den kommer til å være en katastrofe en lang stund til frem over,hmmmm,jeg liker det ikke,men etter mange år med dårlig helse har ikke hagen akkurat blitt prioritert,men jeg begynte å jobbe litt i hagen før påske og nå er det full stopp igjen ARG,men,men nå venter jeg på at det skal bli litt varmere ut så jeg kan jobbe i hagen.



hele plenen på freses opp på nytt,det er så mye mose at det føles som om man går på puter når man går i hagen.skulle ikke tro at mosen kom så fort tilbake,tok å fjernet mosen på halve plenen for ca 1 år siden,men den har kommet tilbake for fult ,visst ikke det er mer mose nå en noen gang...

Tror at jeg må gå med plog og snu jorda igjen,gjødsle,ta opp tuuuuuusen steiner på nytt og ha i litt sand og så blande jorda og håpe på at det ikke blir så mye mose da,klart vi bor ved vannet og det er mye fuktighet og  store trær på nabotomten,hjelper heller ikke på,men det er et perfekt sted for mosen å gro.

'


uansett jeg gleder meg til å begynne,har en del ideer og tanker rundt hagen,men dette går jo over år,små skritt, men tilslutt er vi i mål.







Vi har også noe å ta tak  i på hytta,siste gangen vi var nede,så vi at grunneier hadde rasert tomten,så her også må vi planere ut og plante på nytt,men det kommer jeg tilbake til i ett annet innlegg.



 Ha en flott dag videre,klemmer hege

2 kommentarer:

  1. Ja en kan føle det blir litt vel mye,
    men du får ta litt av gangen og en blir jo ivrig når en ser det blir fint og pent rundt seg,,sommeren er lang,,
    Det er jo ett flott område du har som hage og utsikt til vann og greier.

    Lykke til med hagen og jobbelysten ,
    Marit.

    (her regner det bøtter i dag så det ble en ufrivillig innedag)

    SvarSlett
  2. Huff, æ har også masse mose på plenene mine, de sku ha vært snudd, men men...
    Men trøsten er nu at mosen gjør plæna mi knallgrønn :O)

    Lykke til og ha ei fin helg, hilsen Lisbeth :)

    SvarSlett

Jeg blir så veldig glad for alle hyggelige kommentarer.
Takk for at Dere Besøker bloggen min.